Imed, lakud või hammustad? Viis, kuidas sa jäätist sööd, paljastab su iseloomu

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Jäätis on kõigi lemmikmagustoit, eriti suvel. Ehkki on ükspuha, kuidas sa jäätist sööd, peaasi et mõnus maius kõhtu saab, ütleb viis, kuidas sa seda teed nii mõndagi su iseloomu kohta. Loe lähemalt altpoolt!

1. Lakud

Need, kes seavad end mugavalt sisse ja libistavad keelega rahulikult üle jäätise, ei naudi üksnes oma magustoitu, vaid ka elu. Nad on elurõõmsad ja otsivad kõiges ja kõigis head.

2. Hammustad

Hammustajad on väga pragmaatilised. Nad rühivad jäätist süües kindlameelselt eesmärgi poole: rahuldada oma magusaisu või jahutada ennast. Hammustaja ei raiska aega maiusega naudeldes. Tegemist on väga ettevõtliku ja tormilise iseloomuga inimesega.

3. Sööd lusikaga

Inimene, kes leiab, et jäätisesöömise arsenali kuulub lusikas, armastab tööl ja ka eraelus korda ning struktuuri. Niimoodi saab ka jäätis kõhtu – ühtlaste lusikatäite kaupa ja pläkerdamiseta.

4. Imed

Küllaltki vähe on neid, kes tervet jäätisekoonust imedes manustavad, sest jahe maius sulab ju enne ära, kui lõpetad. Kui inimene aga sellist söömisstiili aeg-ajalt harrastab, näitab see tema loomingulisust. Tal tuli pähe oma jäätist imeda ja nüüd ta teebki seda. Selline sööja on väga omapärane ja spontaanne, vahendab Cosmopolitan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles