Toidublogija Bethany Ugarte jagas Instagramis nippi, mis tekitab paljudes hämmastust. Ehk olid sa varem teadlik sellest, et püreestatud avokaadot saab jääkuubikuvormis külmutades hilisemaks kasutamiseks sügavkülma varuks panna, ent nüüd selgub, et sama saab teha ka tervete, koorega avokaadodega.
Instagrami postitatud videos näitab naine meile tema sõnul neli kuud sügavkülmas olnud avokaadot, hoiab seda mõnda aega kuuma vee all ning laseb viljal seejärel köögis lihtsalt veidi toatemperatuuril seista. Kui Ugarte selle aga lahti lõikab, vaatab koore alt vastu täpselt selline küps vili, mis oleks justkui hetk tagasi söömiseks valmis küpsuseastmes poest ostetud.
Nipp on kindlasti kasulik ka neile, kes ostavad võrgukotiga avokaadosid, ent teavad, et ei jõua neid kõiki ära süüa. Nii on lihtsam toidu raiskamist vältida ning ei pea ka vilja küpsusastmel luubiga silma peal hoidma.
Kui sinagi soovid avokaadosid sügavkülmutada, siis soovitab Ugarte seda teha järgmisel viisil: