GENIAALNE ⟩ Selle nipiga saad kõva avokaado kõigest 10 minutiga küpseks

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Kui poest saab ainult kõvasid avokaadosid, siis sellest pole midagi! Loost leiad nipi, kuidas see imeline roheline vili kõigest kümne minutiga küpseks saada.
Kui poest saab ainult kõvasid avokaadosid, siis sellest pole midagi! Loost leiad nipi, kuidas see imeline roheline vili kõigest kümne minutiga küpseks saada. Foto: Unsplash/Thought Catalog

Liiga pehme, liiga kõva, liiga pruun… Ideaalse avokaado leidmine pole lihtne! Vahel on võimatu poest täiuslikult küpset avokaadot leida juhuks, kui soovid seda koju minnes kohe sööma hakata. Mõnikord seevastu ei leia midagi peale täiesti üleküpsenud avokaadode, kuid need ei säili piisavalt kaua.

KULLAFOND: Artikkel ilmus esimest korda 22.03.2022.

Kõige tüütum on see, kui ostsid terve kotitäie avokaadosid ja need küpsevad valmis korraga samaks ajaks. See tähendab, et peaksid terve võrgutäie avokaadosid korraga ka ära sööma, sest vastasel juhul viljad riknevad.

Avokaadod maksavad üsna kallist hinda, mistõttu tahaks leida just selle õige küpsusega vilja. Kuid kui sa saad poest vaid kõvasid avokaadosid, siis ära muretse, lahendus on olemas!

Järgmise nipi abil saad kivikõva avokaado kiiresti küpseks, mis tähendab, et vähem vilju läheb raisku ja sa ei pea nende valmimist päevade kaupa ootama.

Aseta avokaado lihtsalt kuumaõhufritüüri ja lase masinal 200 kraadini soojeneda. Hoia avokaadot 10 minutit kuumas seadmes ja avokaado ongi küps. Pärast seda võiksid vilja siiski jahtuma panna, sest kuuma avokaadoga võid sõrmed ära põletada, soovitab cosmopolitan.de.

See on hea uudis kõigile avokaadosõpradele!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles