Prantsuse restoran saab menüüs oleva roa pärast ähvardusi

Naine
Copy
Poutine on Kanada roog, mis koosneb kartulilaastudest, toorjuustust ja kastmest. Venemaa liidriga pole sel vähimatki pistmist.
Poutine on Kanada roog, mis koosneb kartulilaastudest, toorjuustust ja kastmest. Venemaa liidriga pole sel vähimatki pistmist. Foto: Shutterstock

Prantsusmaa restoran on väidetavalt saanud ähvardusi oma tunnusroa, poutine'i tõttu, sest mõned inimesed on seostanud seda toitu ekslikult Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.

Restoran La Maison de la Poutine, mis asub Pariisis ja Toulouse'is, avaldas eelmisel nädalal sotsiaalmeedias, et on saanud solvanguid ja isegi ähvardusi oma nime ja menüüs oleva roa tõttu.

Kuigi nimi võib kõlada sarnaselt Venemaa presidendiga, ei ole poutine'il vähimatki seost Putiniga. Poutine on Kanada toit, mis koosneb kartulilaastudest, toorjuustust ja kastmest.

La Maison de la Poutine selgitas ka oma avalduses, et see ei ole seotud Venemaa režiimi ega selle riigi liidriga. «Meie roog sündis Quebecis 1950. aastatel,» seisis teates. «Lugusid selle päritolu kohta on palju. Kuid üks mis kindel: poutine'i lõid kirglikud kokad, kes tahtsid oma klientidele rõõmu pakkuda.»

Avalduses on veel kirjas, et restoran pakub oma kõige siiramat toetust Ukraina rahvale, kes võitleb vapralt oma vabaduse eest türanliku Vene režiimi vastu, kirjutab Fox News.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles