VEDAMINE ⟩ Restoranis einestanud paar leidis toidust midagi kallihinnalist

Naine
Copy

New Jersey abielupaar einestas oma lemmikrestoranis, kui mees tegi korraga üllatava avastuse – nimelt tuli merikarbist välja suur pärl, mis võib olla tuhandeid eurosid väärt.

Michael ja Maria Spressler sõid Cape Mays asuvas The Lobster House'is, kui Michael tundis oma viimast karpi süües korraga midagi kõva suus. «Arvasin, et murdsin oma purihamba,» rääkis Michael. Paari üllatuseks sülitas ta aga suust välja pärli.

«Ta on tosinate viisi karpe kinni pistnud ja me pole kunagi midagi sellist leidnud, nii et see oli päris põnev,» ütles Maria. Spresslerid on The Lobster House'is söömas käinud juba 34 aastat ja pole kunagi kuulnud, et keegi oleks sealt pärli leidnud, vahendab UPI.

The Lobster House'i töötaja kinnitas, et tegemist on äärmiselt haruldase leiuga. «Olen siin töötanud umbes kümme aastat ja ma pole kunagi kuulnud, et keegi oleks leidnud pärli meie karpide seest,» ütles ta.

Spresslerid ütlesid, et nende andmetel võib pärl olla tuhandeid eurosid väärt, kuid nad on otsustanud selle endale jätta. «Ma tahaksin lasta sellest teha mõne ilusa ehte,» ütles Maria. «See on ilus mälestus sellest päevast ja meie erilisest suhtest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles