PARIISI MOENÄDAL ⟩ Jean Paul Gaultieri uuest kollektsioonist leiab sobivaid kleite ka Eesti külma kevadesse

Triin Sepp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy

Märtsi algusnädalal leiab aset üks moemaailma aasta suursündmusi - Pariisi moenädal. Kuigi selleni on veel kuu aega aega, on disainerid juba oma kollektsioone välja andma hakanud.

Sellekevadise kollektsiooni disainer on Glenn Martens, kes võeti Gaultieri kõrgmoemajja tööle üheks hooajaks. «Ma teen seda vaid ühe hooaja, seega ei pea ma moemajale tervet uut tulevikuimagot kujundama, tegemist on väga teistsuguse ülesandega,» rääkis mees intervjuus ajakirjaga Vouge. «Soovin oma kollektsiooniga tähistada Gaultieri ning järgisin oma disainides Jean Pauli poolt välja kujundatud naist: jumalannalikku, kaunist, rõhutatud puusadega diivat, kes kannab endas draamat, mida Jean Paul nii väga armastas. Ma ehitasin ka selle kollektsiooni tema ikooniliste moemomentide peale üles, kuigi pöörasin need endale vägagi omaselt pea peale.»

Uuest kollektsioonist leiab väga palju erinevaid triibulisi tekstuure, mis on omakorda kombineeritud ruumilisust lisavate kihtide ning detailidega. Tegemist on maagilise ja lõbusa kollektsiooniga, mis kannab endas teatud annust eskapismi, aga ka mitmeid innovaatilisi lahendusi. Vouge toob ühtlasi välja ka mitmeid elegantseid õhtutualette, mida Martens lavale tõi ning mis samuti Gaultieri varasemale tööle kerge peanoogutuse teevad.

Heida pilk ka galeriile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles