15 AASTAT ABIELU ⟩ Meat Loafi lesk Deborah: «Ma ei suuda oma kurbust sõnades väljendada.»

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
«Minu armsaimad mälestused on seotud sellega, kui tihti me naersime ja kuidas me kutsusime üksteises esile mängulise ja lollitava poole,» meenutas Deborah Aday abikaasa Meat Loafi.
«Minu armsaimad mälestused on seotud sellega, kui tihti me naersime ja kuidas me kutsusime üksteises esile mängulise ja lollitava poole,» meenutas Deborah Aday abikaasa Meat Loafi. Foto: Tom Belcher/Capital Pictures/Scanpix

«Lein, mida tunnen oma abikaasa kaotuse tõttu, on hingenäriv,» ütles neljapäeval surnud Meat Loafi (kodanikunimega Michael Lee Aday) lesk Deborah. «Lebasin Michaeli kõrval, kui ta oma viimase hingetõmbe tegi. Mu kurbust pole võimalik sõnades väljendada.»

Deborah tänas kõiki, kes on talle sel raskel ajal toetust avaldanud. «Olen tohutult tänulik selle ülevoolava armastuse eest, mida maailm mulle andnud on.»

«Ta tähendas nii paljudele inimestele nii palju ja mind teeb rõõmsaks, et sain teda terve maailmaga jagada. Tema naisena soovin, et kõik teaksid, kui palju ta mulle abikaasana tähendas,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles