NAISE TEEJUHT ⟩ Veenuse kalender 2022-2023: see aitab naisel taastuda ja nooreneda

Foto: Pexels
Margit Korbe
, astroloog
Copy

Siin on Veenuse kalender Veenuse sünoodilisele tsüklile, mis kestab 9. jaanuarist 2022 - 13. augustini 2023. See on üks eriline tööriist oma naiselikkuse teadliku tundmaõppimise teel. Kes tunneb huvi ja kutset, võib alustada kohe!

Veenuse kalender aitab naistel mõista oma naiselikkusega seotud varje, väljakutseid ja ka säravaimat potentsiaali. Jälgides Veenuse kalendrit, on võimalik saada paremini aru, mis protsessid oma naiselikkuse avastamisel ja arendamisel parajasti toimuvad ning samuti annab see kätte võtmehetked, mil on võimalik endas erinevate teemade ja külgedega silmitsi seista.

Anname siin teie kasutusse Veenuse kalendri - kes tunneb kutset ja soovi, võib katsetada ning proovida järgida seda ühe Veenuse tsükli jooksul (19 kuud). Hetkel asume just Veenuse tsükli alguses ja esimene värav on alles ees - on hea võimalus selle eksperimendiga alustada.

9. jaanuaril algas uus Veenuse tsükkel ning see kestab 13. augustini aastal 2023. Kuna seekordne tsükkel algas Kaljukitse sodiaagimärgis, on selle sügavamaks eesmärgiks õppida pühendumist, ambitsioonide seadmist ja täitmist ning minevikutarkuse põhjal jätkusuutlike vormide loomist, mis kannavad kaugele tulevikku.

Veenuse kalendri taustaloo kohta loe artiklist «Püha Striptiis teeb naisest tõelise Kuninganna».

VEENUSE KALENDER 2022-2023

9. jaanuar 2022 - retrograadse Veenuse ja Päikese ühendus -  ALLILMA LASKUMINE

Veenus on just täielikult omandanud eelmise tsükli kogemuse ja tasud ning laskub allilma. See tähendab, et algab periood, mil endast tuleb järk-järgu haaval vabastada väärtusi, omadusi, harjumusi jms, mis ei ole ehedad ega teeni sind enam.

«Paljaks riietumise tants» Koidutähe faasis

30. jaanuar - 7. värav: valitsemine - kroontšakra

Sümboolne krooni loovutamine. Midagi, milles arvame end olevat väga hea või teistest parem, vajab ülevaatamist. Tuleks mediteerida selle üle, et kuidas oleme kasutanud oma võimu ja positsiooni? Kuidas oleme kasutanud oma andeid, tarkust, ilu, võlusid, veetlust teiste valitsemiseks?

27. veebuar - 6. värav: tajud - kolmanda silma tšakra

Tuleb vaadata üle, kuidas me oma reaalsust manifesteerime. Miski selles vajab tähelepanu ja praegu on võimalik tuvastada vead. Võibolla on viga visioonis. Võimalik, et praegu meile näidatakse, et niimoodi asjad ei lähe, nagu ette kujutasime. Kas visioon on puhas ja negatiivsetest mõjutustest ning hinnangutest vaba?

28. märts - 5. värav: suhtlemine - kurgutšakra

Kuidas me väljendame oma tõde ja milline on meie oma hääl? Siin toimub sümboolne oma hääle kaotus (mõtle «Merineitsi» muinasjutule). Kas oleme jätnud midagi olulist ütlemata? Kas oma tõe väljendamise asemel oleme tekitanud mõne halva harjumuse või sõltuvuse? Nüüd tuleb hoolega jälgida oma sõnu. Kas loome või lõhume nendega?

27. aprill - 4. värav: armastus - südametšakra

Võib toimuda pettumine milleski, mida seni justkui armastasime. Kas meie süda oli päriselt avatud? Kust läheb piir, millal süda hakkab sulguma? Kas seda saaks nihutada? Miks on praegu iseennast raske armastada? Mida oleks vaja, et armastaksime rohkem iseennast ja teisi? Kuidas usaldada armastust?

27. mai - 3. värav: isiklik jõud ja vägi - päikesepõimiku tšakra

Võime avastada, et miski meie isiksuses laguneb. Peame loovutama midagi oma egost, mis meid enam ei teeni. Milles oleme läinud oma tahtega liiale või seda hoopis ignoreerinud? Milles on raske leida enesekindlust?

26. juuni - 2. värav: loovus ja seksuaalsus - sakraaltšakra

Võime leida, et ei suuda enam nautida midagi, mida seni nautisime. Peame loovutama ühe oma naudingutest, mis meid enam ei teeni. Samal ajal võiks endalt küsida, et millised naudingud on meie jaoks tõeliselt väärtuslikud? Kus oleme läinud oma meelelisusega liiale või milles hoopis seda liigselt endale keelanud? Mida me tegelikult igatseme luua?

26. juuli - 1. värav: ellujäämine - juurtšakra

Peame ehk loovutama midagi, mis meile seni kindlust ja turvatunnet pakkus. Peame vabastama juured, mis meid enam ei toida. Tasub mediteerida, et millised on need juured, mida me tegelikult vajame ja mis annab meile tõelist kindlust.

Siit edasi rohkem väravaid ei tule, nüüd läheneb Veenus Päiksele, kuni kaob nähtavusest ning liigub Päikese taha, tehes seal Päiksega konjunktsiooni. Veenus on nüüd kõikidest varjudest läbi erinevate energiakeskuste paljaks kooritud ja haavatav - see on väga tundlik aeg. Siin on Veenuse suremise ja taassünni hetk. Toimub sügav transformatsioon, mil naiselikkus meis puhastub ja uueneb. Päikese taga kogub Veenus kosmilist tarkust ja valgust.

22. oktoober - Veenuse ühendus Päiksega - VEENUSE TAASSÜND

Nüüd on aeg kehtestada uued ja paremad väärtused, harjumused, hoiakud ja fookuspunktid oma energiakeskustes. Lase kosmilisel armastusel ja tarkusel end täita.

«Taassündimise tants» Ehatähe faasis

24. november - 1. värav: ellujäämine - juurtšakra

Tunneta oma uusi juuri ja kindlust - sa võid toetuda iseendale.

24. detsember - 2. värav: loovus ja seksuaalsus - sakraaltšakra

Ava end uuesti naudingutele, tunneta oma keha ja vaata, mida see tahab luua.

23. jaanuar, 2023 - 3. värav: isiklik jõud ja vägi - päikesepõimiku tšakra

Tunneta oma väge ja luba endal seda kasutada. Avasta, kui palju enesekindlust sinus on.

22. veebruar - 4. värav: armastus - südametšakra

Ava end armastusele, mistahes kujul see end sulle ilmutab. Võta kõik oma südamesse ja usalda.

24. märts - 5. värav: suhtlemine - kurgutšakra

Väljenda oma tõde ja ideid, laula hingest, kuula iseenese häält.

23. aprill - 6. värav: tajud - kolmanda silma tšakra

Keskendu oma visioonile ja visualiseeri oma elu. Visualiseeri ka teisi inimesi ja nende elusid õnnelikuna ning nende parimates aspektides.

23. mai - 7. värav: valitsemine - kroontšakra

Võta vastu jõud ja vägi, mida sulle ulatatakse. Sa suudad valitseda.

Siit edasi kuni 13. augustini aastal 2023 on sul naisena võimalik olla täielikult oma väes ning rakendada viimase Veenuse tsükli jooksul omandatud õppetunde parimal viisil. See pikk tsükkel naise kui Kuninganna loos on taas oma kulminatsioonis ning sul on võimalus demonstreerida, kui kauniks ja säravaks sa oled saanud.

Ja nii nagu igikestvas elu-surm-elu tsüklis kombeks, järgneb sellele taas uus laskumine, et veelkord puhastuda ja uueneda.

Naiselikule energiale ongi omane läbida neid faase - tõusta ja langeda. Läbi selle aga säilib temas sügav ehedus ja müstiline vägi. Veenuse tsükkel on sarnane kuufaasidele - Ehatäht kirjeldab kasvavat kuufaasi ja Koidutäht kahanevat kuufaasi. Need on omavahel isegi seotud, kuna Veenuse väravad, mis on sisuliselt Veenuse ja Kuu ühendused, toimuvadki vastavalt kasvavas (Ehatähe ajal) või kahanevas (Koidutähe ajal) kuufaasis. Kui Kuu kirjeldab naist rohkem emalikust ja hoolitsevast perspektiivist, siis Veenus avab naist tema jumalannalikust ja kuningannalikust perspektiivist.

Suhted Veenuse tsükli ajal

Uue Veenuse tsükli esimeses pooles (Koidutähe ajal) algavad tihti suhted, mis tulevad meile õpetama meie varjukülgede kohta. Need suhted on impulsiivsemad. Veenuse tsükli teises pooles (Ehatähe ajal) saabuvad aga suhted, mis tulevad meid kui naist pühitsema. Need suhted on tavaliselt rahulikumad.

Ent loomulikult on täiesti normaalne ja võimalik oma kalli püsiva partneriga koos neid tsükleid erinevates faasides läbi teha. Sel juhul kogetakse suhtes vastavalt erinevaid dünaamikaid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles