NÄDALA RESTORAN ⟩ Maitsekütid, tormijooksuga Tartu Pompeisse!

Britt Rosen
Copy
Ühtaegu modernne ja õdus sisemus. Suured aknad avavad vaate tänavasaginale. FOTO: Evelin Lumi
Ühtaegu modernne ja õdus sisemus. Suured aknad avavad vaate tänavasaginale. FOTO: Evelin Lumi Foto: Evelin Lumi

SÖÖGIKOHT. Tartu restoranikaardi üks uuemaid tulijaid, Pompei, sulatab sulnilt kokku Itaalia köögi eeskuju ja Eesti toidu sugemed. 

Siia tuleb esimesel võimalusel tagasi tulla, ütlen endale veendunult, kui Pompei uksest tagasi Tartu vanalinna lumisele ja pühadetuledes tänavale astun. Tahaks tingimata veel ära maitsta restorani omatehtud itaaliapärased juustud, olgu see ülimalt värske mozzarella, stracciatella või ricotta – kõik Lõuna-Eesti lehmade piimast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles