SODIAAGISOSINAD ⟩ Jõuluaeg äratab vanu sidemeid ja intensiivseid tundeid

Copy
Foto: Shutterstock

Podcastis räägime, milline astroloogiline ilm mõjutab meid jõulunädalal ning vaatame üle uue aasta töö- ja rahahoroskoobi. Taromaailmas tuleb aga nädalamõjudes välja Müntide Kuninganna. 

Soovitused nädalaks

Kuna sel nädalal mõjutab inimesi valdavalt kaks tugevat planeediseisu, tuleks pidada meeles eelkõige järgmist:

1. Vaata üleskerkivates probleemides sügavamale - need on seotud su pikaajaliste lahendamata küsimustega, mis on juurdnud minevikus. Need on täpselt need asjad, mis vajavad tähelepanu, et võiksid kogeda elus rohkem armastust ja küllust.

2. Pingete tekkimisel püüa leida viis end rahustada ja mitte liigselt reageerida. Kui vaja, eraldu korraks teistest, mine õue, hinga sügavalt, kuula muusikat jms. 

3. Nädalalõpul räägi sellest, mis hingel - suhtlemine on siis pehmem ja viha lahtub kergemini.

NÄDALAKAART

Müntide Kuninganna

Müntide Kuninganna
Müntide Kuninganna Foto: Shutterstock

Luba endale maiseid mõnusid. Kui hakkab kaas pealt lendama, siis mine ja tee midagi nauditavat ning keskendu sellele, mida sa saad anda. Kui lähed perekonnale külla, siis mine räägi oma vanaemaga või las su ema toetab ja lohutab sind. Olulised on naiselikku energiat kandvad inimesed su elus, kes pakuvad vanaemalikku hellust ja hoolt. Kui hing väga valutab, siis lase ennast poputada. Kui su elus ei ole kedagi sellist, siis poputa ennast ise. 

Kuu on tühikäigul

Reedel 08:39 - 10:25

Pühapäeval 10:39 - 18:24

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid ja tehinguid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles