SODIAAGISOSINAD ⟩ Ärevust täis nädal võib tuua kaasa tahtmatut haavamist

Copy
Foto: Pexels

Podcastis räägime, mida toob uus aasta sodiaagimärkide tervisele ning heidame pilgu eesoleva nädala seisudele, mis võivad tuua nii ärevust, haavumist, kui ka äärmuslikke tundeid. Nädalat juhib seekord Dagmari tarokaart Sauade kuus.

Soovitused nädalapäevadeks

Teisipäeval lõpeta vanu tegemisi, projekte ja käitumismustreid. Kui vana viha tuleb üles, märka seda, kuid ära liigselt reageeri.

Kolmapäeval leia võimalus teha midagi rutiinivabalt, las ajutine rahutus läheb mööda.

Neljapäeval tegutse rahulikult ning anna endale aega, et elu maitseid ja lõhnasid nautida.

Reedel on lihtsam tegeleda mõtete ja sõnade kui tunnetega - loe, kirjuta ja suhtle inimestega.

Laupäeval võib tulla päevakorda tundlik või valus teema - räägi sellest, mis hingel, kuid väldi iseenda ja teiste haavamist.

Pühapäeval tuuled hakkavad pöörduma, nii et ole valmis, et su arvamus või seisukoht millegi kohta võib muutuda. Ole avatud olulistele vestlustele.

Esmaspäeval on meel värske, võid julgelt oma uute ideedega edasi minna.

NÄDALAKAART

Sauade kuus

Sauade kuus
Sauade kuus Foto: Shutterstock

Sa oled sellega hakkama saanud! Mis iganes see ka poleks, mille nimel sa oled pikka aega pingutanud, jõuab võiduka lõpuni. Piltlikult öeldes ratsutad sa külarahva rõõmuhõigete saatel koju, peas loorberipärg. Tähista seda võitu - on olnud erakordselt raske aasta ja sa väärid seda kiitust. Ära unusta ka ennast kiita. Kui elu meie teele takistusi veeretab - ja seda ta teeb paratamatult iga natukese aja tagant - aitavad just sellised võiduhetked meil edasi minna ning annavad jõudu. Ja kui suuri saavutusi tähistada pole, siis rõõmusta pisiasjade üle. Olgu selleks üles pandud jõuluehted, pakitud kingitused või lihtsalt tõsiasi, et sa tõusid täna voodist püsti - sa oled super!

Kuu on tühikäigul

Neljapäeval 18:08 - 22:43

Pühapäeval 08:01 - 11:42

Nendel aegadel tasub vältida olulisi tehinguid ja otsuseid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles