🌌 Täna on Päike ühenduses Linnutee galaktika keskpunktiga.

🌌 Astroloogias kannab see punkt olulist tähendust: see on kõige olemasoleva Allikas, mis toidab meid jumaliku teadvuse ja energiaga.

🌌 Galaktika Keskpunkt sünnikaardis näitab, mis eluvaldkonnas on võimalik ammutada elujõudu ja teadmisi kosmilisest Allikast. 

Täna liigub Päike ühenduses meie Linnutee galaktika keskmega, astroloogilises kaardis tähistab seda punkt nimega Galaktika Keskpunkt. See «värav» on avatud ka mõned päevad enne ja pärast.

Galaktika Keskpunkti kasutades lähtutakse selle asendist troopilise sodiaagisüsteemi väljas, võtmata arvesse selle täppisteadusesse puutuvaid peensusi, mis siinkohal pole vajalikud.

Kuna see piirkond omab tohutut gravitatsiooni, usutakse, et seal asub must auk, mida peetakse umbes 4 miljoni Päikese suuruseks. Lisaks eraldub sealt ilmaruumi kiirguseid, mis jõuavad mingil määral ka meieni. Kui Päikese aktiivsus on madal ja Maa magnetväli nõrgem, jõuavad need kiirgused Maa energiavälja paremini.

Spirituaalses maailmas on usutud, et need lained suudavad avada inimese alateadvust, aidates meil vanadest emotsionaalsetest haavadest ja traumadest vabaneda. Galaktika Keskpunkti nähakse jumaliku teadvuse allikana ning sellega koos ka kõige olemasoleva Allikana. Seal on justkui meie kõikide hingede kodu.

Kommentaarid
Copy