OI-OI Ripsmetehnik postitas veebi video, kus lõikab maksmisest keeldunud kliendi silmakarvad kääridega maha

Naine
Copy
Ripsmetehnik jättis jälgijatele mulje, et lõikas maksmisest keeldunud kliendi ripsmed kääridega maha.
Ripsmetehnik jättis jälgijatele mulje, et lõikas maksmisest keeldunud kliendi ripsmed kääridega maha. Foto: Kuvatõmmis videost

Maksmisest keeldunud kliendi ripsmed kääridega maha lõiganud tehnik pani netirahva ahhetama. 

Cherie Villa, TikTokis tuntud kui The Lash Girl (tõlkes Ripsmetüdruk), postitas sotsiaalmeediaplatvormile video, kus lõikab maksmisest keeldunud kliendi ripsmed sootuks maha. Videot näinud inimesed läksid vaatepildist pöördesse. Enamiku arvates oli naise tegu vägagi ebaprofessionaalne ja vale. 

«See on lihtsalt ebaprofessionaalne. Miks sa pidid tema tõelisi ripsmeid lõikama?» oli üks kommenteerija ahastuses. 

«Ma haistan kohtuasja... Ma olen ripsmetehnik ja ma ei teeks kunagi midagi sellist,» kirjutas järgmine. «Klient käitus küll valesti, kuid see pole absoluutselt okei,» teatas kolmas.

Paljud kommenteerijad tahtsid pärast video nägemist teada, mis on ripsmetehniku ärinimi. Seda ikka seetõttu, et tema kliendiks sattumist iga hinna eest vältida. 

Peagi aga selgus, et asjad ei olnud ikkagi nii, nagu esmapilgul paistis. Nimelt jagas Cherie mõni aeg hiljem klippi, kust selgus, et videos ei olnud tegelikult klient, vaid tema abikaasa, ja see kõik oli nali.

«Kutid, kas te tõesti arvate, et ma lõikaksin maksmata jätmise pärast kellegi ripsmed ära?» küsis Cherie, püüdes enda mainet taastada. Samuti paljastas ta videos kliendina üles astunud isiku: «Saage tuttavaks minu abikaasaga. Ta on ainuke, kelle peal saan harjutada.»

Tehnik avaldas muu hulgas, mis juhtuks tegelikult, kui keegi talle tehtud töö eest maksmata jätaks. «Lepiksin kahjuga ja laseksin inimesel minema jalutada,» sõnas ta.

Pärast Cherie ülestunnistust tundsid paljud kergendust ja tunnistasid, et tiktokkeril õnnestus neid korralikult haneks tõmmata.

@theelashgirl Biggie smalled her #worstclientstory #lashhorrorstory #lashartistsnightmare #lashtech ♬ original sound - Jxseph123890
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles