NAISTEJUTUD ⟩ Kari Maripuu: naistel on tööelus suuri eeliseid, aga enamus ei oska neid kasutada!

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Kari Maripuu, mentor ja ärijuht. Edukas ettevõtja annab nõu, kuidas naiselikud trumbid ärimaailmas oma eelisteks pöörata.
Kari Maripuu, mentor ja ärijuht. Edukas ettevõtja annab nõu, kuidas naiselikud trumbid ärimaailmas oma eelisteks pöörata. Foto: Lexi Market
  • Lööme kõik trumbid lauale, kuidas end ärimaailmas maksma panna.
  • Kuidas käib tark delegeerimine?
  • Miks naised ei julge oma töö eest raha küsida?

Naised ja karjäär – miks naistel on ambitsiooni vähem? Samas on ettevõtlike naiste hulgas õnnestujaid rohkem! Laome sulle kõik trumbid lauale – ole vaid kõva naine ja pane end maksma.

Naistejutud mehega on sel korral väga praktiline ja kasulik hulk nõuandeid, mis aitab naistel äris paremini hakkama saada. Müüdid sellest, et naised pole ettevõtlikud, ei vasta ammu enam tõele. Lisaks on naistel palju eeliseid, mis ulatuvad isikuomadustest stardikapitalini. Saates on külas edukas ettevõtja, kogenud mentor ja ärijuht Kari Maripuu. Saatejuht Kristina Herodes.

Naised teevad ärimaailmas palju vigu, mis on maskeeritud õigeks ja heaks käitumiseks. Püüame olla sümpaatsed, inimestele meeldida, konflikte vältida... Jah, meeldimise eesmärki see tõepoolest täidab. Kuid selle kahtlase väärtusega valiku hind võib olla see, et oma isiklikku eesmärki sa kunagi ei saavuta. Ja mis veelgi kurvem – sul võivad olla kõik eeldused ja oskused, aga alati meeldida püüdes ei saa sinust kunagi juhti. Ka siis, kui oled tegelikult parim. Ka siis, kui oled loodud liidriks, juhiks ja ettevõtjaks.

Siin on hulk kasulikke ideid ja väga praktilisi tööriistu, mis aitavad edu saavutada ning oma enda eesmärgid teoks teha. Kogenud ettevõtja ja mentor Kari Maripuu annab ausat nõu, kuidas ärimaailmas «endale munad kasvatada» nii, et naiselikud trumbid alles jääksid. Head kuulamist ja julgust murda mugavustsoonist välja!

Ettevaatust – see «Naistejutud» taskuhäälingu episood annab kuulajale selged eelised.

Kommentaarid
Copy

Teised ajakirjad

Tagasi üles