NAISTEJUTUD ⟩ Kuidas unistada nii, et unistused täituksid?

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Külas on vapustavad ja vaimukad pokalistid podcastist "Päevapokaal" - Triin Sepp ja Madis Kartau.
Külas on vapustavad ja vaimukad pokalistid podcastist "Päevapokaal" - Triin Sepp ja Madis Kartau. Foto: Kristina Herodes
  • Miks me ei oska unistada? Miks pettumus on nii valus?
  • Miks on oskus unistada kolme tähtsaima juhiomaduse hulgas?
  • Kuidas unistada asjad ellu nii, et need tõesti teoks saaksid?

Mis on väga tähtis, aga millest räägitakse kriminaalselt vähe? See on unistamine! Unistamine vajab julgust, arendab loovust ning võtab aega - kui see tähtis töö tegemata jätta, on elu palju raskem, kurvem ja head asjad ei pruugi kunagi sinuni jõuda. Sa ei ole õnnelik oma elus? Äkki oled unistamise unarusse jätnud! Pole hullu, kunagi pole hilja unistama hakata.

Lisaks räägime sellest kuidas on seotud pisarad ja testosteroon ning kes kui palju häält teeb. Arvake ise kus. Nii et äärmiselt olulised teemad toome teieni nagu ikka lustlike kõrvalekalletega, et kuulamine liiga tõsiseks kätte ei läheks.

Külas on Triin Sepp ja Madis Kartau podcastist «Päevapokaal». Saatejuht Kristina Herodes.

Kuula kindlasti ka podcasti «Päevapokaal». Kristina Herodes: «Ma ei tea teisi nii vaimukaid ja julgeid otseütlejaid! Madis ja Triin ei karda midagi, ei väldi ainsatki teemat ega sõna. Ma kuulan, naudin ja naeran tavaliselt pisarateni. Enamik osasid on paremad kui stand-up komöödiad!»

Podcasti Päevapokaal leiad siit!

Ja kohe siit alt leiad kõige värskema osa!

Naistejuttude Kristinkal on külas sõbrad taskuhäälingust Päevapokaal - vasakul Triin Sepp, paremal Madis Kartau
Naistejuttude Kristinkal on külas sõbrad taskuhäälingust Päevapokaal - vasakul Triin Sepp, paremal Madis Kartau Foto: Triin Sepp
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles