SÜGISMOE SPIKKER ⟩ Julia Aiste: pole mõtet kanda midagi ainult seetõttu, et see on moes!

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy

Mood ja stiilsed riided on miski, mis püüab pilku igal aastaajal. Sügisese Tallinna Moenädala jätkuks võtsime ühendust luksuslikke riideid disainiva Julia Aistega ning uurisime, millega end just sel sügisel ehtima peaks.

Mis on kõige moodsam asi sellel sügisel?

Moodne on see, mis kaunistab just sinu figuuri - rõhutab selle eelisi ja naiselikku siluetti ning presenteerib sind parimas valguses! Minu lemmik on väike must kleit - see on alati moes, kannab endas ikoonilist stiili ja rafineeritust ning kiirgab samas ka kuninglikkust. Tegemist on ajatu riideesemega, mis suudab naist imeliselt kaunistada!

Mis on asi moes, mida te kanda ei soovita?

Ei tasu kanda asja ainult sellepärast, et see on moes. Alati tuleb lähtuda oma figuurist ehk sellest, kas see asi sobib, on asjakohane ja kaunistab sind või mitte. Samuti peab silmas pidama oma sisetunnet ehk kas rõivas lisab mulle enesekindlust, vabaduse tunnet ning kas ma tunnen seda kandes end oma «unistuste mina ja parima versioonina endast» või siis mitte.

Mis värvi on armastus täna teie arvates?

Armastus täna on kindlasti minu lemmikut, fuksiavärvi, mis sümboliseerib korraga positiivsust, energilisust, elu, armastust, heatahtlikkust, loomingulisust, enesekindlust ja küpsust. Sellepärast on ka kõik minu uue 2021-22 sügistalvise moekollektsiooni tooted kaunistatud peidetud sisemise iluga - kuninglikult luksusliku siidise voodriga just dramaatilises fuksiavärvis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles