Seekordne täiskuu on astroloogilises mõistes tavapärasest agressiivsem ja järsem ning toob kaasa võitlusmomente. Olenevalt inimesest võib see toimuda nii väljaspool kui enda sees, kuid igal juhul peame seekord võtma kokku oma jõu, et oma isiklikke väljakutseid ületada. 

Eile (20.10) kell 17:57 algas täiskuu Jääras, mis võib tulla seekord üsna plahvatusohtlik. Nimelt moodustab täiskuu vastasseisu sõjaplaneet Marsiga ning teise pingeaspekti surma-taassünni tsükli valitseja Pluutoga. Mõlemad planeedid on meie Päikesesüsteemi kõige agressiivsemad tegelased ja kuna Kuu ise on Jääras, pole seegi rahulik ega tasakaalukas. Täiskuu mõju on tavaliselt juba paar päeva ette tajutav ning see jääb kestma vähemalt kahel järgmisel päeval, mõnikord kuni järgmise kuu loomiseni (2 nädalat).

Kuna Jäär on seotud individuaalse tahtega, võivad sel täiskuul tulla esile probleemid, kus oleme oma tahet ja isiklikku sisemist kutset liialt alla surunud. Päike, Marss ja Merkuur on endiselt Kaaludes, mis on partnerlusele ja koostööle orienteerunud energia, ent täiskuu toob esile instinktiivsed emotsionaalsed soovid ja vajadused, mis ei pruugi olla teistega kooskõlas. Sügavalt seest võib kerkida esile «mina tahan» ja «mina vajan», mida oleme vahepeal harmoonia nimel alla surunud.

Kommentaarid
Copy