Nimi, mida inimene kannab, omab numeroloogilist vibratsiooni, mis aitab mõista tema sügavamat olemust. Seetõttu tuleks suhtuda nimevahetusse alati teatud ettevaatusega. Uuri, mida väljendab Su nimi Sinu kohta. 

Numeroloogias on elutee numbri kõrval teine kõige olulisem number sinu nimenumber. Nimenumber näitab su sisemist olemust ja eesmärke, mida sa oma eluteel käies (vastavalt su elutee numbrile) siin elus püüad teostada. See näitab ka sisemisi andeid ja võimekust, mis tulevad loomulikult sinust enesest. Kui elutee number kirjeldab teed, millel sa käid, siis nimenumber näitab, kes sa pead olema - kes on see isiksus, kes käib mööda seda teed.

Nime muutes võivad hakata toimuda ka suuremad sisemised muutused, seetõttu võiks enne alati uurida, millise vibratsiooni uus nimi kaasa toob ning kas see harmoniseerub inimese eluteega. Tuleb pidada meeles, et muutustele vaatamata kannab sünninimi endas jõudu, mis jääb kõige taga alles ja püsib kogu elu, püüdes leida väljendust. Seega uus nimi võiks olla toetav ka sünninime suhtes.

Kommentaarid
Copy