3 sodiaagimärki, kes on suurimad rahakulutajad

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Pexels

Need sodiaagimärgid soovivad kogeda elus parimat ega mõtle sealjuures rahale. Kokkuhoid on nende jaoks iseenesest tõesti teisejärguline - elu, kogemus ja muud väärtused tulevad enne seda. Kas Sina kuulud ka nende hulka? 

Kuigi sellest alati otseselt ei räägita, on inimestel tavaliselt mingi domineeriv hoiak seoses raha kulutamisega. Mõned väärtustavad hetkes elamist ja nautimist ning raha on lihtsalt vahend selle saavutamiseks. Nähes raha, näevad nad kohe võimalusi, mida kõike sellega teha saaks. Teised aga kalkuleerivad peas, et kui ma luban endale seda asja nüüd, siis kust ma pean pärast kokku tõmbama? Kolmandad otsivadki alati võimalusi, kuidas raha kokku hoida, säästa ja «võitjana» välja tulla. Rahaga seotud hoiakuid on kindlasti veel rohkemgi ja üks viis, kuidas inimese suhet rahaga mõista, avaneb ka läbi tema sodiaagimärgi.

Järgmised kolm sodiaagimärki suhtuvad rahasse kõige vabamalt ning armastavad hoida raha energia voolamises. Neil on keeruline endale midagi keelata, kui võimalus (raha) selleks on olemas. Vahel elu näitab neile, et mida rohkem raha kasutad, seda rohkem seda sulle tuleb - vähemalt nii nad sisimas usuvad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles