Veenus ja Marss on ühendanud käed väga omapärasel viisil, et hoida meie tähelepanu kõigel, mis seostub suhetega. Selline aken kestab veel kolm nädalat - vaatame lähemalt, mida see kaasa toob.

Astroloogias esineb selline nähtus nagu vastastikside (mutual reception), kui kaks planeeti liiguvad vastastikku teineteise kodumärkides. Vastastiksidemeid võib tekkida sünnikaardis, progressioonides, transiitides ja ka sünastrias (näiteks, kui ühe partneri Kuu on Lõvis, mis on Päikse kodumärk, ja teise partneri Päike on Vähis, mis on Kuu kodumärk). Veelgi tugevamaks kujuneb vastastikside siis, kui planeedid moodustavad omavahel ka aspekti.

Vastastiksidet omavad planeedid loovad omavahel liidu ning töötavad selle sideme kestmise ajal eelkõige teineteise teenistuses. Nad moodustavad tandemi ning töötavad koos paarina. See tähendab, et nende mõju tuleks vaadelda nüüd ühiselt, mitte eraldseisvate planeetidena. Lisaks tuleb uurida, kumma planeedi asetus on tugevam (planeedi ja sodiaagimärgi omavaheline sobivus), et näha, kumb planeet seda kooslust juhib.

Kommentaarid
Copy