GALERII ⟩ Fahles avas uksed uus eksootilisi elamusi pakkuv restoran

Dagmar Lamp
, Postimehe teemaveebide juhataja
Copy

Grilliparadiisina tuntud Argentiina restoran avas uksed Tallinna ühe põnevaima äriarenduse südamikus, Fahle Pargi galeriitänaval. Kahel korrusel ja 700 ruutmeetrisel pinnal on restoran valmis hõrgutisi pakkuma kuni 150 inimesele.

25aastase ajalooga Eesti suurim ja vanim liharestoran Argentiina muudab endise paberivabriku äripiirkonna järjest atraktiivsemaks ka toidugurmaanide seas. «Oleme loomas siia terviklikku linnaruumi, kuhu kuuluvad ka omanäolised restoranid ja kohvikud,» on Fahle Pargi müügidirektor Einar Niin rõõmus. «Nüüd avas siin uksed suurepäraseid maitseelamusi pakkuv Argentiina restoran, millest saab kahtlemata üks piirkonna silmapaistvaim võõrustaja.»

«Kõrgete paekiviseintega ja läbi kahe korruse ulatuv restoran peidab endas elava tulega söegrilli, kus toit valmib inimeste silme all,» toob välja Argentiina restorani juhataja Gerli Tuurmann. Ta märgib, et vaatamisväärsuseks omaette on ka hiiglaslik veiniriiul, mis mahutab üle tuhande pudeli.

«Restorani lõunamaise rütmiga haakub suurepäraselt selle paiknemine aastaringselt soojal klaaskatusega eksootilise haljastusega Fahle galeriitänaval, kus saab istuda kolmel erineval terrassil. Palava ilmaga saab laua ka Postimehe maja esisele väljakule võtta,» räägib Tuurmann.

Lõuna-Ameerika köögiga restoran on avatud iga päev alates lõunast südaööni. Klientidele pakutakse nii liha kui mereande, ilma ei jää ka taimetoitlased. Lisaks õhtusöökide nautimisele pakub Argentiina ka päevapraade ning võimalust pidada ärilõunaid privaatsaalis.

Restorani suurem avamispidu on planeeritud sügisesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles