Huultelt lugeja paljastas, mida William Harryle matuste ajal ütles

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
William ja Harry 17. aprillil Windsoris Philipi matustel.
William ja Harry 17. aprillil Windsoris Philipi matustel. Foto: /ZUMAPRESS.com / Scanpix

Prints Philipi matustel 17. aprillil kohtusid üle pika aja vennased printsid William ja Harry. Tähelepanelikud vaatajad nägid kindlasti, et nad vahetasid omavahel ka mõne lause.

Teleülekande ajal võis näha, et vennad rääkisid 99-aastase prints Philipi matustel mitme minuti jooksul. Mingil hetkel eemaldasid nad näolt ka maskid, mis andis spetsialistile võimaluse tõlgendada, mis võisid olla laused, mida nad omavahel vahetasid.

Daily Express palus huultelt lugejal tõlgendada, mida võis William Harryle öelda.

«[Teenistus] oli suurepärane,» ütles William. Sellele vastas Harry: «Täpselt nagu talle oleks meeldinud.» Hiljem ütles William veel: «Absoluutselt imeline teenistus, eriti muusika.»

William oli palunud, et ta ei kõnniks teenistusel Harryga kõrvuti. See oli kuuldavasti üks osa jahedast vastuvõtust, mida skandaali tekitanud prints Harry pidi koju naastes kogema. Williami ja Harry vahel kõndis printsess Anne’i poeg Peter Philips.

William ja Harry veetsid ka hiljem mõned tunnid suletud uste taga koos koos oma isa, prints Charlesiga. Kuningliku pere eksperdid aga loodavad, et tõsiasi, et Harry ja William vähemalt rääkisid, näitab suhete soojenemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles