Prints William Harryga ei nõustu: ma pole kuninglikus elus lõksus!

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Prints William 11. märtsil 2021
Prints William 11. märtsil 2021 Foto: Pool/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Skandaalses intervjuus Oprah’le väitis prints Harry, et ta tundis end kuninglikus perekonnas lõksus olevat ning lisas, et lõksus on ka tema isa, prints Charles, ja vend, prints William. Viimane aga ise nii ei arva.

«Ma tundsin, et ma olen lõksus,» ütles Harry Oprah’le. «Ma ei näinud väljapääsu. Ma olin lõksus, aga ma ei teadnud, et ma olen lõksus.»

Kui temalt küsiti, mida ta täpselt silmas peab, vastas mees: «Süsteemis lõksus, täpselt nagu mu ülejäänud perekond. Mu isa ja vend, ka nemad on lõksus. Neil pole võimalik lahkuda.»

William on troonijärjekorras oma isa järel teine ning on kuninglike allikate sõnul oma rolliga ja talle valitud teekonnaga leppinud, kirjutab The Times. Samuti pani nende sõnul prints Harry pani täiega mööda, sest William ei arva, et on Briti monarhiasüsteemis lõksus.

Isa ja poegade suhted pole kindlasti lihtsad ega ka kuigi tavalised. «Charles on nende isa ja nende boss,» ütles ajakirjale People üks perele lähedane isik. «Ja nad on talle võlgu, kuna Charles rahastab nii nende ametiposte kui ka elusid.»

Niisiis valitseb perekonnas jõuvahekord, mis meenutab vähem perekonda ja rohkem korporatsiooni. Pole ime, et kuninglikku perekonda ka Firmaks kutsutakse. «Charlesi ja poiste vahel on alati olnud pinge, kui asi puudutab raha, sest Charlesi käes on ohjad,» lisas allikas. Harryl õnnestus end vabaks murda, kuid Williamil seda võimalust pole. Tema elu on sünnist saadik paika pandud ning tal pole pääsu isa eest, kes maksab talle palka ja on 24 tundi päevas ja seitse päeva nädalas ka tema ülemus.

On võimalik, et see teema tuli jutuks siis, kui William ja Harry lõpuks pärast kõmulist intervjuud omavahel rääkisid. Vestlus polevat olnud aga tulemuslik.

Meghan Markle’i sõber Gayle King kinnitas, et Harry on pärast intervjuu linastumist oma perekonnaga rääkinud. «Ma helistasin neile, et uurida, kuidas neil läheb, ja see on tõsi, Harry on oma vennaga rääkinud ja ta rääkis ka oma isaga,» ütles Gayle. «Mulle öeldi, et need vestlused polnud tulemuslikud. Aga kõik on rõõmsad, et vähemalt on vestlustega algust tehtud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles