SÕBRANNAGA RESTOS ⟩ Idüllilises Ruhes on peaaegu kõik detailid viimseni lihvitud, kuid...

Asko Plaado
Copy
Ruhe peasaal.
Ruhe peasaal. Foto: Ruhe.ee

Alustuseks soovin väljendada enda heameelt selle üle, et pärast pikka piina, mil gurmaanitsemine piirdus olude sunnil vaid koduste toitudega (mitte segi ajada legendaarse kohaga Tallinna bussijaama lähedal), avanes mul lõpuks võimalus normaalse inimese kombel restorani külastada ning etteruttavalt võin öelda, et seekord oli tegu ühe suurepärase kogemusega!

Tallinnast umbes 40-minutilise sõidu kaugusel Neeme asulas on ennast sisse seadnud restoran nimega Ruhe. Juba nimi annab aimu koha otsesest seosest merega ning tõepoolest, lihtne menüü meelitab eelkõige mereandide sõpru, kuigi söönuks saab ka karnivoor, leides eelroogade alt suitsupardi ning pearoogade alt veise sisefilee.

Ruhe on atmosfäärilt avar ja moodne restoran, millel on loomulikult ka korralik terrass: otse mere ääres. Kuna ilm oli ilus, avaneski meie seltskonnal võimalus lõunatada terrassil. Vaade on seal otse loomulikult imeline ja kui vahepeal pisut ootama peab, saab mõistatada, millise saare või poolsaarega seal silmapiiril parasjagu tegemist on. Kohe kõrval asub ka jahisadam, kus askeldasid nii suuremate kui väiksemate aluste kaptenid – täielik idüll! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles