RETSEPT ⟩ Tomatine forellisupp

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Tänaseks retseptiks on kerge ja maitsev tomati forellisupp.

Vaja läheb:

  • 130g vikerforelli
  • 130g kartuleid
  • 1,6 klaasi Kalapuljong
  • 1 tl oliiviõli
  • 120g konserveeritud purustatud tomateid
  • 1 porgandit
  • 1/2 sibulat
  • 1 varssellerit (valikuline)
  • soola, pipart
  • maitserohelist (näiteks tilli või peterselli)

Valmistamine:

Koori ja pese sibul, kartulid ja porgand ning tükelda keskmisteks tükkideks. Pruunista poti põhjas õlis sibul, kalla peale puljong ning lase keema. Tükelda varsseller ning lisa koos tükeldatud porgandiga supile. Keeda suppi 5 minutit ning seejärel lisa tükeldatud kartul. Keeda suppi nii kaua, kuni köögiviljad on pehmenenud. Lisa konserveeritud tomatid ning tükeldatud forellifilee ja keeda kuni kala on valmis saanud. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri meelepärase maitserohelisega.

Head isu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles