Rebased otsivad kanu: kohvikus Komeet toimuvad suured muudatused

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Peeter Rebane otsib talunikku, kes varustaks kohvik Komeeti iga nädal piisava koguse mahekanaga.
Peeter Rebane otsib talunikku, kes varustaks kohvik Komeeti iga nädal piisava koguse mahekanaga. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Paljud kohvikud on viimasel ajal teatanud pakutava menüü uuendamisest. Nii ka Tallinnas Solarise keskuses asuv kohvik Komeet. Nüüd seisavad kohviku omanikud vennad Peeter ja Priit Rebane silmitsi ümberkorraldustega kaasneva uue tooraine tarnija leidmiseks.

Nimelt postitas Peeter Rebane 24. juunil oma Facebooki kontole abipalve, mille kohaselt otsib ta talunikku, kes suudaks iga nädal pakkuda kohvikule piisavalt suures koguses kohalikku mahekana: «Nimelt tegime koos venna ja Komeedi tiimiga kohvikus Komeet suured ja radikaalsed muudatused - nüüdsest kasutame/pakume sulle ainult mahedat liha, piimatooteid ja mune!»

Lisaks tõdeb Rebane, et tõuke sellistele ümberkorraldustele viis soov öelda üheskoos ei suurtööstustele, kes loodust ja meie tervist mehe sõnul ekspluateerivad. Samuti loobus kohvik mujalt tarnitava joogivee ja Norra kasvanduste lõhe kasutamisest: «Viskasime välja ka kaugelt veoautodega kohale veetavad joogiveed, Norra kasvanduste lõhe ja palju muud, mida ise ei söö ega joo juba ammu ning seega enam teistele ka ei paku.»

Peeter lisab, et nüüdsest pakub Komeedis kohvi hoopiski Kokomo, kihisevad joogid pärinevad firmalt Nudist ning kohvitus serveeritav kala pärineb Härjanurme talust.

Mees lisas abipalve lõppu, et kõik mahekanaga seotud soovitused on oodatud tema e-kirja aadressile või Facebooki postituse kommentaariumisse.

Kohvik Komeedi uue menüüga taasavamine toimub juba 1. juulil.

Loe Peetri postitust siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles