FOTOD ⟩ Foorumirahvas pöördes: me leidsime maailma kõige koledamad kingad!

Naine
Copy
Foto: asos.com

Mumsneti kasutajad on ühe Asose kingapaari peale pöördesse läinud ja selle piltlikult ribadeks rebinud. Need ristiti «läbi aegade koledaimateks kingadeks» ja võrreldakse nii veenilaiendite kui ka näiteks piinamisseadmega, kirjutab Daily Star.

Ühe ema sõnul on just need Asose gladiaatori stiilis platvormkingad «maailma kõige koledamad jalanõud». Veebisaidil Mumsnet tehtud postituses nimetab ta neid kuldseid jalavarje «koletuslikeks» ja uurib, kas teised arvavad sama.

Postituses seisab: «Kas minu arvamus, et Asosel on õnnestunud valmistada kõigi aegade koledamad kingad, on põhjendamatu? Jah, ma tean, et Asos suudab pidevalt välja tulla jalatsitega, mis on silmadele valus vaadata, aga need... Nii koledaid pole minu silmad veel näinud.»

Foto: asos.com

Mitmed postituse kommenteerijad nõustusid naisega: «Sa ei eksi, need on kohutavad!» kirjutas üks. «Need näevad välja nagu veenilaiendid,» lisas teine.

Oli neidki, kelle arvates ei ole tegemist küll «maailma kõige koledamate» kingadega, kuid midagi ilusat ei suutnud ka nemad nende jalavarjude kohta öelda.

Üks kommenteerija kirjutas: «Ma olen hullemat näinud. Olen muidugi ka palju-palju paremat näinud, kuid siiski ka hullemat.» Teinegi nõustus: «Need pole nii hullud. Aga ma kujutan ette, kui keeruline neid purjuspäi on eemaldada.»

Mis sina arvad, kas kannaksid?

Foto: asos.com
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles