TALLINN FASHION WEEK ⟩ Ketlin Bachmann mängib vallatute kommipaberite ja romantiliste satsikleitidega

Copy

Ketlin Bachmanni värske kevadkollektsioon tõi lavale vastandlikud materjalid, rohked detailid ja vaimustavalt lihtsad vormid. Must särav lateksmantel ja õhuliste satsidega kleidid annavad tänasesse olustikku palju värskust, sära ja pidulikkust.

Tumedates toonides romantismiga rikastatud kollektsioon paneb iga lihtsust armastava moeteadliku inimese silma särama. Plisseertehnikas valmistatud detailid muudavad käsitöökleidid kordumatuteks ainuekspemplarideks. Vaata kogu moeetendust!

Ketlini juures on kohutavalt äge see, kui stiilselt ta mässab! Nagu vaoshoitud ja viisakas, värvikaardis ikka hulgaliselt musta, hõbedat, pisut pastelle, aga mõju on võimas. Vastupandamatu ja kehtestav mood. Samas on tajuda teatavat kaitserõivaideed – lateksmantel, viimased kui viirusosakesed kinni pidavad püksid. Vaatamist jätkub.

Robustsest dekoratiivkangast valmistatud minimalistliku lõikega mantel on komplimendiks hõbekarva saabastele. Vastandlikud materjalid lisavad üldisele väljanägemisele vunki ja tekitavad julguse materjalide ja tekstuuridega mängida.

TFW2020 Ketlin Bachmann
TFW2020 Ketlin Bachmann Foto: Erlend Štaub/TFW

Disainer on küll aastaid rõhutanud pigem tumedaid toone, ei ole see kivisse raiutud reegel. Kleitide märksõnaks on liivakarva pastellid ja naiselikkust rõhutav romantiline plissertehnika.

TFW2020 Ketlin Bachmann
TFW2020 Ketlin Bachmann Foto: Erlend Štaub/TFW

Musta tooni sädelev mantel on kuldnõelaga pärjatud disaineri kevadkollektsiooni isiklik lemmik. «Must lateksmantel, mille tegin endale mõeldes, võtan pärast riidepuult maha ja panen selga,» viitab moekunstnik allolevale võrratule esemele, mida sooviksid paljud naised selle lihtsa lõike ent särava materjali tõttu kanda.

TFW2020 Ketlin Bachmann
TFW2020 Ketlin Bachmann Foto: Erlend Štaub/TFW

Musta tooni ülistav disainer Ketlin Bachmann oskab igavaks peetava tooni muuta efektseks, lõbusaks ja tahetuks!

Šokolaadipaberina mõjuv mood moelaval on tegelikult imepehme kunstnahk. Selline paitav ja mugav. Selga proovitud, ehk omal nahal testitud, pole mingi udujutt!

Ja kas on keegi kunagi varem näinud uljamat ja edevamat musta? Üliläikiv, veidi vanutatud, hooletu ja ohtliku mekiga – väga veenev. «Hõbedane osa Ketlini kollektsioonist viib mõtted 21. sajandi Barbarellale. Tore on näha kollektsioonis nii palju kauneid mantleid,» kiidab Liisi Eesmaa.

TFW2020 Ketlin Bachmann
TFW2020 Ketlin Bachmann Foto: Erlend Štaub/TFW

Kuula disaineri antud intervjuud.

Maailmatuntud estlannast tippmodell Alexandra Elizabeth Ljadov kommenteerib Ketlin Bachmanni esitletud kollektsiooni:

Tallinn Fashion Weeki programm

Teisipäev 05.05 kell 18.00

Tim Bluz, Katrin Aasmaa

Alexanderling, Mammu Couture

Tallinn Design House, Kirill Safonov

Kolmapäev 06.05 kell 18.00

Mariliis Niine, Cärol Ott, Virtuoza by Liisi Tui

Riina Põldroos, Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo, Tanel Veenre 

Marilin Sikkal, Kristina Viirpalu

Loe Tallinn Fashion Weeki uudiseid ja vaata ülekannet Elu24.ee/tfw.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles