Kullahinnaga sõõrik: klient pani pagariärile õla alla

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Ohio pagariäri klient maksis ühe sõõriku eest 1000 dollarit. Omanikud olid lahkest žestist äärmiselt liigutatud: «Me oleme pisarates.»

Pagariäri Tremont Goodie Shop jagas uudist helgekäelisest kliendist oma Facebooki lehel. «Me oleme pisarates. Selle keedukreemiga sõõriku eest makstud 1000 dollarit aitab meie äril pinnal püsida,» kirjutas pood.

Pereettevõtte Tremont Goodie Shop juhataja Emilie Smith ütles Fox Newsile, et kliendi tegu võttis ta sõnatuks. «Ta helistas ja küsis, et kas ta saaks meile sõõriku eest 1000 dollarit anda,» avaldas Smith. «Ma jäin täiesti sõnatuks. Siis küsis ta uuesti: «Kas see on ok?», sest liinil valitses vaikus. Kui kõnevõime tagasi sain, siis vastasin, et muidugi oleks see ok,» ütles Smith, kes ei osanud midagi sellist oodata.

Smithi sõnul on sama klient ka minevikus juhuslikke lahkeid tegusid teinud, näiteks töötajatele pitsat toonud. «Tegemist on sellist tüüpi inimesega, kelle sisse astudes terve ruum särama lööb,» kirjeldas ta suuremeelset klienti.

Kas ka sina oled sel keerulisel ajal mõnele kohalikule ettevõttele õla alla pannud? Või on hoops sinu enda ettevõtmist mõni helde inimene toetanud? Kui jah, siis jaga ka meiega oma lugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles