LUGEJAMÄNG ⟩ Mu endine mees armastas naistepesu ja seda mitte minu seljas

Naine
Copy
Kelle jalga see pesu läheb?!
Kelle jalga see pesu läheb?! Foto: Shutterstock

Sõbrannale kirjutas «Mida vanemad sulle ei rääkinud» lugejamängu raames anonüümsust palunud naine, kes kurdab selle üle, kuidas tema teele ainult kiiksudega mehi tundub sattuvat.

Üle kolmekümne eluaasta jooksul on mõne mehega lähemaid kokkupuuteid ikka olnud. Ühel mu endisel poissõbral näiteks oli täiesti rahuldamatu isu naistepesu järele. Ja seda mitte minu seljas! Nii läks minu pesusahtlist mõningaid esemeid meie suhte käigus kaduma küll. Õnneks ei tahtnud ta neid seksi ajal kanda, sest ma pole kindel, kui erutav see minu jaoks olnud oleks... Pigem oli tegemist tema enda «väikese saladusega».

Ja ega siis üks teiseta jää, sest ka kohe järgmisel tüübil, kellega vahepeal kokku elasin, oli oma kiiks. Tema ise ütles, et see on maailmas vägagi levinud! Nimelt jalad. Selle kooselu jooksul tekkis mu sahtlisse kauneid sokke ja sukki juurde ning peale väsitavat päeva oli mees alati valmis mind jalamassaažiga kostitama. Vähemalt mingi kasu mulle ka, kurat!

Oeh, miks mina ometi selliseid ligi tõmban! Kõige vürtsikam asi, mida ise voodis naudin, on juustest tirimine ja sedagi harva... Mõningaid frukte on mu teele muidugi veel sattunud, aga jäägu mõne teise kirjutusmängu jaoks ka!

Kirjuta ka sina meile, mida mehed sinu arvates tahavad või mis saladusi oled sa elu jooksul meeste kohta teada saanud. Saada oma kiri meile kas alloleva vihjevormi kaudu või siis aadressile sobranna@postimees.ee ning osale ulaka auhinna loosimises, mille paneb välja «Mida vanemad sulle ei rääkinud» koostöös Hotlipsiga. NB! Pane kirja teemareale märksõna «Saladus» ja muidugi tagame soovi korral anonüümsuse.

NB! Kirju ootame 28. märtsini, seega aega on veel üks terve päev!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles