Magusafestival tuleb uuel aastal taas!

Naine
Copy
Foto: Rauno Liivand

Sõbrapäeva eel esmakordselt toimunud Magusafestival tuleb uuel aastal taas ning täidab 9. veebruaril Kultuurikatla suurte ja väikeste magusasõpradega. Koguperefestivalil saab tutvuda peamiselt eestimaiste magusate toodetega, nautida mitmekülgset meelelahutusprogrammi ja võtta osa töötubadest.

Järjekorras teine Magusafestival rõõmustab külalisi magusa pühapäevaga, kus saab nii maiustada kui nautida meelelahutusprogrammi kogu perele. Enam kui 50 osalejaga sündmusel, mille üks korraldajatest on tippkokk Joel Ostrat, on esindatud peamiselt kodumaised suur- ja väikeettevõtted, kelle sortimendis on olulisel kohal magusad tooted. Kohal on ka vegan- ja toormaiusi pakkuvad ettevõtted.

Magusafestivalil on kohal ka laste lemmik Mesikäpp, kes viib läbi mänge, sportlikke tegevusi ning jagab auhindu. Festivali väikestele külalistele toimuvad õpetlikud Lotte etendused ning päeva jooksul toimuvad erinevad töötoad kogu perele. Muusikalise etteastega astub lavale Liis Lemsalu ning päeva juhib Ženja Fokin. Esimeste saabujate suud teeb magusaks Tartu Mill, kes pakub maitsvaid pühapäeva pannkooke.

Magusafestival toimub pühapäeval, 9. veebruaril kell 10-18 Tallinnas, Kultuurikatlas (Põhja pst 27A). Pileteid on võimalik soetada SIIT.

Magusafestivalil tänaseks kinnitatud osalejad on Kalev ja Mesikäpp, Gustav, Limonaad, Aura, Tartu Mill, Nick’s, Barebells, Bionoria, Boost Juice bar, Boost Yourself, Choclala, Cotto Sweets, Eesti Donuts, Fentimans, Fruuti, Gelato Ladies, Hulkur, Kirsipesa, Kolm Tilli, KommKomm, Lakrids by Bülov, Lindvalls Kaffe, Lumi, Mahekohv, Maheleib, Maidu kastmed, Makrooni majake, Mamac, Margot Crepes, Meemeistrid, Minimelts, Minipannkook, Oldehansa, Pagarini, Surf Cafe, Treppoja Sahverja Vibrokom.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles