Cameron Diazi toidulauale maanduvad sellised toidud

Naine
Copy
Cameron Diaz
Cameron Diaz Foto: Evan Agostini / AP

Hollywoodi näitlejanna Cameron Diaz pöörab palju rõhku tervislikule toitumisele. Vaatame, mis täpsemalt.

47aastane Cameron Diaz on tippvormis. Oma sõnul ei mõelnud ta noorena kuigi pikalt, mida suhu pista ja kuidas see võiks mõjuda tema tervisele või heaolule, aga mida vanemaks, seda targemaks.

Toitumise teema hakkas näitlejannat koguni sedavõrd huvitama, et ta süüvis teemasse põhjalikult ja andis oma teadmised raamatute vormis ka edasi — 2014 ilmus The Body Book ja 2016 The Longevity Book.

Diaz toitub Vahemeredieedi alusel — see on toitumiskava, mis keskendub eelkõige töötlemata  toiduainetele, mis sisaldavad palju tervislikke rasvu, valkusid ja täisteratooteid, kirjutab Freundin.  

Cameron Diaz 
Cameron Diaz Foto: Dimitrios Kambouris / AFP

Hommikusöök

Hommikuks joob Diaz kõigepealt suure klaasi vett. «Enne magamaminekut panen ma suure klaaspudeli veega vannituppa, et saaksin kohe pärast hambapesu midagi juua,» ütles näitleja intervjuus Marie Claire'ile. Lõpuks peab ju keha öösel kaheksa tundi ilma piisagi vedelikuta hakkama saama. 

Kuna Diaz teeb kõvasti trenni, kostitab ta end hommikusöögiga kaks korda — üks enne ja teine pärast hommikusporti. Alguses on midagi kerget nagu õunaviilud maapähklivõiga, munapuder või leotatud kaerahelbed. Pärast trenni saab aga kana ja aurutatud köögivilja. 

Lõunasöök

Lõunasöögiks kombineerib Cameron Diaz kõige meelsamini süsivesikuid heade tervislike rasvadega ja rohelise köögiviljaga. Lisaks on ta veendnud, et väike surakas sidrunimahla annab igale toidule värske noodi. Maitsestamiseks kasutab ta värskeid aiast toodud ürte, küüslauku, oliiviõli ja soola. 

Õhtusöök

Ka hilisel tunnil ei lase näitlejanna end magusatest ahvatlustest ega snäkkidest kõrvale juhtida. Pigem on valikus toekamad road, millest ühtedeks lemmikud koostisained on avokaado ja kana. Ka on tal väike nõrkus lambakotlettide vastu. Pasta puhul aga pole taldrikul nisuvariandid, vaid kinoa-pasta. 

Tagasi üles