Kanal 11 alustab uue humoorika saatesarjaga «Soodsad sööginaudingud»

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuidas saaks vähema raha eest teha oluliselt paremaid valikuid? Erinevad spetsialistid võtavad Briti perede toidupoekülastused luubi alla ja jagavad kasulikku nõu. 

Supermarketid on maast laeni ahvatlusi täis. Kui tühja kõhuga poodi minna, võib toidukärusse eksida nii mõndagi, mis seal ilmtingimata olema ei peaks. Kui su ostutšekid venivad pikaks, aga kapis pole ikka justkui midagi, tuleks teha kriitiline inventuur oma igapäevaharjumustes. Kasutegur ilmneb nii rahakotis kui tervisenäitajates.

Saatesarjas jagatakse ohtralt kasulikke toidukordade ja nädalamenüüde koostamisnippe. Ka üritatakse selgust tuua ja vastuseid saada toidumüütide rägastikust. Pidevas info ülekülluses pole see sugugi lihtne.

«Soodsad sööginaudingud» on saade kõigile, kes sooviksid oma toidukulud ja tarbetud söömasööstud paremini kontrolli alla saada. Saatejuhid on briti telestaar Gregg Wallace, mahepõllumees Chris Bavin ja dietoloog Lucy Jones.

Foto: Kanal11

«Soodsad sööginaudingud» alustab Kanal 11s alates 26.02. Saatesari on eetris igal teisipäeval, kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles