Uus saatesari Kanal 11s! Parema elu teisipäev. Soodsad sööginaudingud

Maitsemeel.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal 11

Suured supermarketid on maast laeni erinevaid ahvatlusi täis. Kui tühja kõhuga poodi sattuda, võib toidukärusse eksida nii mõndagi, mis seal ilmtingimata ehk olema ei peaks. Kui su ostutšekid venivad pikaks ja kapis süüa pole justkui ikka midagi, siis maksaks teha kriitiline inventuur oma igapäevaharjumustes. Kasutegur ilmneb lõpuks nii rahakotis, kui ka tervisenäitajates.

Erinevad toiduspetsialistid võtavad briti perede toidupoekülastused põhjaliku vaatluse alla. Süvenetakse nii toidukorvi toiteväärtusse kui ka maksumusse. Kuidas saaks vähema raha eest teha oluliselt paremaid valikuid?

Uues, humoorikas saatesarjas jagatakse ohtralt kasulikke toidukordade ja nädalamenüüde koostamisnippe. Ühtlasi üritatakse orienteeruda ka segadust tekitavas toidumüütide rägastikus ja proovitakse selgusele jõuda, mis on õige ja mis vale. Pidevas info ülekülluses pole meil vastuseid leida lihtne.

Foto: Kanal 11

«Soodsad sööginaudingud» on saade kõigile, kes sooviksid oma toidukulud ja tarbetud söömasööstud paremini kontrolli alla saada. Saatejuhid on briti telestaar Gregg Wallace, mahepõllumees Chris Bavin ja dietoloog Lucy Jones.

«Soodsad sööginaudingud» alustab Kanal 11s alates 26.02. Saatesari on eetris igal teisipäeval, kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles