Ema jagab nippi: kuidas toitu mitte raisku lasta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov

Austraalias elav ema jagas nippi, kuidas viia iganädalaselt toidu raiskamine nulli.

Naine jagas oma Facebookis korvi-nippi, mis aitab tal igal nädalal kõik üle jäänud toiduained ära kasutada. Iga kord, kui midagi poolikut alles jääb (näiteks pool tomatit, sibulat või muud sellist), paneb ta need väikesesse korvi. Nädala lõpus teeb ta korvis olevatest toiduainetest eraldi lisatoidu või lisab sealseid toiduaineid läbi nädala teistele toitudele lisaks.

Nõnda on välja kujunenud, et pea iga nädala lõpp süüakse peres fritatat. Ema paneb munarooga kokku kõik, mis sinna korvi nädalaga kogunenud on, kirjutab DailyMail. Ideed kiitsid kiirelt ka tema jälgijad, kes sõnasid, et «ülejääkide fritata» on kujunenud pere lemmiktoiduks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles