Meghan Markle'i kumava näonaha retsept: assai-kausike

Maitsemeel.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SIPA/Scanpix

Ilu tuleb, teadagi, seestpoolt. Mis puudutab Sussexi hertsoginnat, siis tema võrratu naha tagab väidetavalt hommikune assai-kausike, mille retsepti lõi Meghan Markle isiklikult.  

Mitte ainult head eeldused, vaid ka supertoit paneb asjad paika — Meghan Markle panustab tublisti söögile, et just tema palged kumaksid kõige kaunimalt. Võlusõnaks on värskus! Näitlejanna menüüs olid juba maast madalast värsked salatid, värske kala, värsked smuutid ja marjad. 

Meghan Markle kõneles kirjanik Athena Calderone'ile, et tema California juured mõjutavad tema tervislikku toitumist väga tugevalt. Endiselt on hommikusöögiks assai-kausikesed, puhastavad smuutid ning tema tõeline ilu- ja jõuallikas, «roheline mahl». Seejuures on tema truuks abiliseks Vitamixi kannmikser. 

Meghan Markle'i assai-kausikese retsept  

 Vaja läheb: 

  • assaipüreed (sügavkülmutatud assaimarja viljapüree)
  • mandlipiima
  • banaane
  • külmutatud marju
  • kookoshelbeid 

Valmistamine

1. Pane Vitamixi kannmikserisse assaipüreed, veerand tassi mandlipiima ja pool banaani. Sega kõik kreemjaks massiks ja vala smuuti kaussi. 

2. Garneeri smuuti kookoshelveste, banaaniviilude ja sügavkülmutatud marjadega. 

Retsepti vahendanud Vogue De soovitab magusa maitse lisamiseks ka veidi mett või agaavisiirupit peale niristada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles