Pädaste mõisa luksusliku restorani Alexander uus peakokk Stefan Berwanger on Muhusse jäägitult armunud (1)

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Suursuguse vaatega Alexandri Peakokalauas Toompeal saavad gurmaanid veel kuni veebruari keskpaigani Michelini-tasemel Põhjala saarte menüüd proovida. Seejärel tuleb maitsepungad juba Pädaste jaoks tallele panna. 

«Ühest küljest on Põhjala köök küll trend, kuid eelkõige on selle peamine mõte minna tagasi loodusesse ja teha toitu omaaegsete valmistamisviiside järgi ning ümbruskonna saadustest. See on Põhjala köögi DNA, mida ka meie Pädastes rakendame,» ütleb Alexandri peakokk Stefan Berwanger ja avaldab retsepti jõeforelli aed-mädarõika ja põldkännakuga, mille kõrvale pakutakse kena külma viina ja lisatakse veidi tomatikonsomeed.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles