Õhuline munapuder cappuccino-masinaga? Elustiililegend Martha Stewart soovitab!

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MPI99/Capital Pictures / MP199/Capital Pictures

Kes kasutaks sellist «munahäkki»?! Kurikuulus Martha Stewart postitas video, mille abil saab tema sõnul imeliselt pehme ja koheva munapudru. 

Elustiilikuninganna ütleb, et cappuccino-masina piimavahustajaga saab mune hästi aurutada. 

«Töökäik on lihtne,» kiidab Stewart oma videos. 

«Löö kuumakindlas kannus või kruusis  soovitud koguses munad lahti, maitsesta soola ja pipraga ning lisa võid. Klopi mune kahvliga. Pane cappuccino-masina piimavahustaja kuumakindlasse kannu ja lase aurul «vahustada» (ehk küpsetada) mune, kuni nad on kerged ja kohevad. Kogu protsess võtab aega vaid paar minutit. Sul ei ole vaja panni puhastada ja kiire hommikusöök on olemas ...»

Mis seal salata, Martha munapudrumeetodit võib pidada üheks kõigi aegade kalleimaks. 

Foto: imago stock&people / imago/blickwinkel

Pole kindel, kas see ei tähenda ka munamaitselist kohvi, kahtlevad kriitikud nii New York Posti kui ka Food&Wine'i veergudel. Üks Food&Wine lugeja kommenteeris, et tegi seda nalja juba 90ndatel kohvikus, kuid piimavahustaja puhastamine oli täielik õudusunenägu ning tõenäosus latte'st munatükke leida oli ka suur. 

Vt videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles