Maagiline vein Ükssarviku pisarad on roosamast roosa ja joomiseks vaat et liigagi ilus

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Gik Live

Ettevõte Gik Live! väidab, et vein Unicorn Tears rosé on tehtud «ehtsatest ükssarviku pisaratest salastatud paigas.» 

Kui kaks aastat tagasi tekitas kõmu hispaanlaste ettevõtte Gik Live! sinine vein, polnud reaktsioonid just ülearu julgustavad ei siin- ega sealpool ookeani. Kellele ei meeldinud selle maitse, kellel tekitas toon vastumeelsust. Huvi ta veinisõprades igatahes äratas, kuigi EL-i normatiivide järgi ei tohiks teda sinise värvuse tõttu isegi veiniks nimetada.

Sinine vein ei ole enam ainus omataoline, kuid nüüd on ettevõtte Gik Live! toodete hulka lisandunud roosa, võiks öelda lausa mullinätsuroosa jook, mis kannab  samuti veini nime. Veini lõid kaks önoloogi Navarras, Hispaanias.

Niisiis, 2019 on käes ja kui võis arvata, et kogu see ükssarviku-saaga toidumaailmas läks koos vana aastaga parematele jahimaadele, siis ei. Lisaks väidetavatele ehtsatele pisaratele olevat ka pisarate ekstraheerimine täiesti looduslik. 

Roosat veini «Ükssarviku pisarad» võib osta Ühendkuningriigist ja ettevõtte veebipoest, kus kolme pudeli hind on 32,23 eurot pluss saatekulud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles