Cafe Lyonis hakkavad kliente teenindama Eesti staarid

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim ja Reet Härmat
Anu Saagim ja Reet Härmat Foto: Mardo Männimägi

7.–11. jaanuarini kell 9.00-10.00 on Viimsi Cafe Lyonis teenindaja rollis Nele-Liis Vaiksoo, Merilin Taimre ehk Paljas Porgand, Sissy Nylia Benita, Andi Raig ning Anu Saagim ja Reet Härmat.

Cafe Lyon korraldab juba viiendat aastat kampaaniat «Kohtle teenindajat nagu staari», et inimesed väärtustaksid ja hindaksid rohkem klienditeenindaja tööd. Viimsi Äritares on klienditeenindajateks Eesti staarid.  

Esmaspäev, 7. jaanuar: Andi Raig, Sky Plusi saatejuht

Teisipäev, 8. jaanuar: Sissi Nylia Benita, laulja, «Eesti otsib superstaari» finalist, Eesti Laul 2019 poolfinalist lauluga «Strong»

Kolmapäev, 9. jaanuar: Nele-Liis Vaiksoo, laulja, «Su nägu kõlab tuttavalt» finalist

Neljapäev, 10. jaanuar: Paljas Porgand ehk Merilin Taimre, blogija, tervisliku elustiili propageerija

Reede, 11. jaanuar: iluhoolikud Anu Saagim ja Reet Härmat.

Viimsi äritares (Paadi tee 3) asuv Café Lyoni kohvik on argipäeviti avatud juba 7.30, nii saab enne tööle minekut nautida rikkalikku hommikusööki, kreppe, smuutit ja croissante. Kontorisse saab kaasa osta torte ning kringleid. Esmaspäevast reedeni on valikus hõrgutavad päevapraed. Pere pisimatele on avatud lastenurk.

Vaata lähemalt aadressil https://www.facebook.com/events/309174593274338/  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles