Pitsarestoran vabandas «valgest rämpsust» klientide ees

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rodolfo Clix / Pexels

Pitsarestoran vabandas klientide ees, kellele anti arve sõnadega «Rämps, Valge» ning  lubas hüvitada nende tellimuse. 

Jet’s Pizza Hamtramckis, Michiganis oli sunnitud heastama kliendile, Jason Charboneaule tekitatud kahju, kui ta oli oma kaaslastega tellinud esmaspäeval restoranist Jet's Pizza ja sai arve, millel seisid sõnad «Rämps, Valge.»

Harper Woodsi töötaja Charboneau postitas foto saadud kviitungist Facebooki.  «Niisiis,  tellime tööl Jetsist Hamtramckis paar ampsu. Tüdruk, kes tegi tellimuse, pani meile huvitava nime ……..päriselt? Jaa, ettevõte veel kuuleb sellest.» Ta laadis üles  65,39-dollarisest (u 57,14 eur) arvest tehtud foto, kus oli fraas must valgel kirjas. 

Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Vastuseks ühele teisele Facebooki kasutajale, kes postitas saadud tšeki foto edasi, kirjutas Jet’s Pizza «Mis puudutab eileõhtust intsidenti, siis võtsime kohe, kui kuulsime antud olukorrast, ühendust kliendiga, ütlemaks, et meie jaoks ei ole taoline käitumine vastuvõetav ja on selgelt meie teenindusreeglite kuritarvitamine. Me vabandasime ja kinnitasime talle, et meie kui ettevõte ei salli sedalaadi käitumist oma poodides. Me oleme saatnud oma ettepanekud selle müügikoha juhtidele, kuidas ümber käia töötajaga, kes põhjustas selle kahetsusväärse olukorra.» 

Detroidi uudistekanali WXYZ andmetel hüvitab restoran Charboneaule ja tema kaaslastele arve. Jason Charboneau ütles Detroidi uudistekanalile ABC13, et ta ei lähe kunagi sellesse restorani, kuna tal ei olevat vaja teada, mida inimesed tast mõtlevad. Märkuse kirjutajale soovitas ta aga suureks kasvada ja vihast lahti saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles