Mida sööb üks Victoria’s Secretsi modell õhtuks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tahad olla unelmate kehaga ja hõljuda õrnõhukeses rüüs üle maapinna kui ingel (ent hästimakstud)? Võta eeskuju modelli Lorena Rae raudsest distsipliinist ja  üsna rahakotisõbralikust menüüst. 

Lisaks higist pärlendama panevatele treeningutele pöörab Lorena Rae tähelepanu ka tasakaalustatud toitumisele. Õhtul saab aga üksnes madala süsivesikusisaldusega toite.  

Instagramis võivad fännid 23aastast sakslannat teel Victoria's Secretsi taevasse saata, kus ta teeb postitusi nii oma raskete treeningute kui  toidu kohta. Millega siis kaunis modell oma lihaseid turgutab? Loomulikult on au sees fit-food! Toortoidust troonivad taldrikul kurgid ja kirsstomatid, mis on  kalori- ja rasvavabad, kuid suure vitamiini-, mineraal- ja kiudainesisaldusega. Kahtlemata mõjub nende viljade veerohkus ka näonahale hästi.  

Lisaks pakutakse avokaadot -  küllastumata omega-3-rasvhappeid, E-ja K-vitamiini ning foolhapet ja kaaliumit sisaldavat tõelist supertoitu. Antioksüdandid kaitsevad keha vabade radikaalide ja seega kortsude eest. Roheline eksoot on küll üsna kaloririkas, kuid ikkagi kingitus figuurile, kuna selles sisalduvad ensüümid toetavad rasvast lahtisaamist.  

See pole aga veel kõik! Üks rasvapõletaja on veel - selleks on muna! Härjasilm spinatiga paneb Lorena õhtusöögile punkti. Kanamunad annavad kehale väärtuslikke valke ja varustavad raua, kaltsiumi ning A-,B- D- ja E-vitamiiniga. Kõht on kaua täis ja samal ajal ergutatakse rasvapõletust. Täiuslik õhtusöök, kirjutab Gala, kuna nii toimib rasvalagundamine segamatult ka öösel.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles