«PÕRGUKUUMUSEST TIPPKOKAKS» FINAAL! Kes võidab ülipõneva vestluse ja pääseb tööle Michelini tärniga restosse?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimasel paaril nädalal olete saanud kaasa elada Eesti esimesele online tõsielusarjale «Põrgukuumusest tippkokaks», kus võtsid mõõtu seitse noorkokka. Kätte on jõudnud finaal - kes teeb konkurentidele ära ja saab võimaluse alustada karjääri Michelini tärniga tipprestoranis?

Vaata esimest saadet siit!

Vaata teist saadet siit!

Vaata kolmandat saadet siit!

Vaata neljandat saadet siit!

Vaata viiendat saadet siit!

Silverspooni «Noore Koka» võistlus jõudis esmakordselt online tõsielusarjana ka vaatajateni. Võistluse eesmärk on leida, julgustada ja tunnustada Eesti noori talente kokandusmaastikul, samuti arendada nende oskuseid läbi stipendiumite mainekates maailma restoranides, millest lõikab kasu terve Eesti gastronoomia maastik ning selle areng.

Silverspoon usub, et noored on meie tulevik ning niisama oluline nagu on tunnustus juba staašikatele kokkadele, on see oluline ka noortele uutele tegijatele.

Konkurss toimub Silverspooni egiidi all juba teist aastat. Konkursi võitja saab võimaluse stažeerida kuu aega mõnes Euroopa Michelini tärniga restoranis.

Nii sai eelmise aasta võitja, Karolyn Perle, tänu osalemisele konkursil ja hilisemale täiendkoolitusele tärnirestoranis Olo, oma karjäärile uue hoo sisse, misjärel kutsusti ta ühe Pärnu restorani peakokaks. Sellise noore inimese puhul on see väga hoogne karjääri areng ning tore edulugu. 

Sellel aastal osaleb kolmes voorus kaheksa tipprestorani noort kokka, kelle võistluskäigule saab saatega «Põrgukuumusest tippkokaks» kaasa elada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles