Selver avab uues kaubanduskeskuses kaheksanda hüpermarketi

Kairi Oja
, Toiduportaali Maitsemeel toimetaja, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Selver

Selver avab homme kell 8 uues kaubanduskeskuses T1 Mall of Tallinn oma 53. kaupluse. Tegemist on Selverite suurima ehk hüpermarketite formaadi kaheksanda kauplusega.

«Selveri hüpermarketi näol on kiiresti arenevasse Ülemiste piirkonda lisandunud suurepärane valik neile klientidele, kes hindavad laia valikut kvaliteetset kaupa, sõbralikku õhkkonda, kiiret ning asjatundlikku teenindust,» ütles AS Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

«Tahame tulevikku vaatava kaubanduskeskuse ankurpoena olla esimeseks valikuks piirkonnas töötavatele ja elavatele inimestele.»

T1 Selveri sortimendis on üle 21 000 erineva toote, mille seas on nii enamostetavad kaubad kõikidest toidukaupade kategooriatest kui ka lai valik esmatarbekaupu tööstuskaupadest.

Selver avab reedel, 09. novembril oma kaheksanda hüpermarketi. 
Selver avab reedel, 09. novembril oma kaheksanda hüpermarketi. Foto: Selver

Avatavas kaupluses saab olema esinduslik väljapanek ka meie oma Selveri Köögi tooteid, mille valikus on jätkuvalt nii koduselt tuttavad kui ka uudseid toidutrende järgivad salatid, kulinaaria- ja kondiitritooted.

Selveri Pagarite letist leiab laia valiku värskelt kohapeal küpsetatud saiakesi, pirukaid ja kringleid.

Lisaks pakume Selveri Gurmee osakonnas eriti kvaliteetseid, tõeliste gurmaanide meele järele valitud tooteid, mille sortimendi koostamisel peetakse silmas meie teadliku kliendi eelistusi.

T1 Selveri hüpermarketi infoletis asub ka e-Selveri tellimuste väljastuspunkt.

E-Selveri ostud saab sooritada ükskõik millisest nutiseadmest aadressil www.selver.ee ning tellida kas kulleriga koju või kümnesse valitud väljastuspunkti.

Eesti kapitalil Selveri jaeketti kuulub 53 kauplust, mille all on üle terve Eesti rohkem kui 90 000 ruutmeetri jagu müügipinda.

Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni. Selver annab tööd üle 2800 inimesele.

2017. aasta müügitulu oli 431,5 miljonit eurot ning kliendid tegid aasta jooksul 37,7 miljonit ostu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles