Geniaalne nipp neile, kes tihti toidukilet kasutavad

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidukile.
Toidukile. Foto: Charlotte Lake / PantherMedia / Scanpix

Toidukile on köögis väga lihtne ja mitmekülgne abimees. Ainult see on tüütu, et kilet on rulli pealt nii raske kätte saada.

Toidukile kasutamist hõlbustab oluliselt see, kui rulli hoida sügavkülmikus, soovitab Today Food.

Sügavkülmas ei ole toidukile nii kleepuv kui tavaliselt ja seda kahel põhjusel. Esiteks on külma õhu tõttu selle küljes vähem staatilist elektrit. Teiseks muutuvad külmas plasti omadused ja see ei kleepu nii kergesti kokku kui toasoojal temperatuuril.

Külmast võetud toidukile tuleb rulli pealt kergemini lahti. Samal kui kui seda millegi ümber mässid, soojeneb see juba üles ja haakub kinni nagu tavaliselt. Proovi järele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles