Valiti Aasta kokaraamat 2018

Kairi Oja
, Toiduportaali Maitsemeel toimetaja, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiina Kruus

Täna alanud toidumessil Tallinn FoodFest 2018 kuulutati välja Aasta kokaraamat 2018. Auväärse tiitli võitis Kristina Eferti «Supp. Külm. Soe. Soolane. Magus» kirjastuselt Varrak.

Täna kuulutati toidumessil Tallinn FoodFest 2018 välja Aasta kokaraamat 2018. Väärika tiitliga pärjati  Kristina Eferti «Supp. Külm. Soe. Soolane. Magus» (kirjastus Varrak).

Žüriisse kuulusid Eesti Kirjastuse Liidu, Eesti Peakokkade Ühenduse, Profexpo OÜ ja erialaajakirjanduse esindajad. Žürii liige Lauri Tomingas rääkis, et võitnud raamat oli lihtsa ja loogilise ülesehitusega, kergesti jälgitavate ja teostatavate retseptidega ning mugava formaadiga.

Aasta tõlke-kokaraamatuks tunnistati staarkokk Jamie Oliveri «5 koostiosa. Kiired ja lihtsad road». Raamatu tõlkis Tiiu Marie Kraut, väljaandjaks oli kirjastus Pegasus.

Toidumess FoodFest 2018 kestab Eesti Näituste Messikeskuses 25.-27.oktoobrini, tuues kokku Eesti toiduainetööstuse, toitlustuse, hotellinduse, müüjate ja vahendajate ning paljude sidusalade esindajad ning toiduprofid lähinaabrite juurest.

Kaks esimest messipäeva on üritus avatud vaid valdkonna erialakülastajatele. Laupäeval, 27. oktoobril on messile oodatud toidusõbrad, heast toidust ning toiduvalmistamise uuematest trendidest ning võtetest huvitujad.

Messil osalevad lisaks Eesti ettevõtetele ka Läti, Leedu, Soome, Taani, Poola, Rootsi, Itaalia ja Hollandi firmad.

Järjekorras 26. korda toimuval toidumessil osaleb ligi 200 ettevõtet ja väljapanekuga tutvuma oodatakse enam kui 8500 külastajat. Profexpo Oü on toidumesside korraldaja aastast 1993.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles