Valmistamisaeg: 60 minutit
Kui värsket salveid ja estragoni pole käepärast, võid kasutada ka kuivatatud ürte.
värsket estragoni ja salveid
värskelt jahvatatud musta pipart
Lõika kõrvits väiksemateks tükkideks ja eemalda seemned. Koori ning viiluta õunad, sibul ja küüslauk õhukeselt.
Lao kõik ahjuplaadile, piserda kergelt õliga, määri peale mett, maitsesta soolaga ning vala vormipõhja veidike vett.
Seejärel kata ahjuvorm fooliumiga ja küpseta 200-kraadises ahjus 20–30 minutit, kuni köögiviljad on pehmed.
Püreesta küpsenud köögiviljad köögikombainis ja vala segu tagasi potti. Haki estragon ja salvei ning lisa need koos puljongiga köögiviljapüreele.
Aja supp keema, vähenda kuumust ja lase kümmekond minutit podiseda, seejärel maitsesta vajadusel soola ja pipraga.
Prae pannil krevetid ja serveeri need koos supiga.