Jäätis, mis maksab rohkem kui luksuskorteri rent (1)

Angela Blumkvist
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Twitter/Twitter

Kuum suvi on jäätiseturgu oluliselt elavdanud. Uued maitsed, uued brändid, uued hinnad. Manhattanil tuli müügile jäätis, mis maksab rohkem kui korterirent, õppelaen või Beyonce kontserdi piletid.

USA kallimat jäätist hakkas müüma Baccarat Hotel New Yorgis. Kodukootud jäätis on valmistatud vanilje põhjal, kasutades Madagaskarilt imporditud vaniljekaunu, kirjutab EliteDaily. Jäätis serveeritakse sametises valge šokolaadi kausis, millel käsitsi maalitud kakaovõi disain. Jäätise peale raputatakse kolm grammi trühvli puru koos Manjari tumeda šokolaadiga ja Valrhona Gold kakaoga. See pole veel kõik! Valge šokolaadi kesta ümbritseb šampanja kaste tsitruse beseega, kõike seda kuhja kaunistavad söödavad kullast ja hõbedast lehed, šokolaadist liblikad ning niitjad suhkrusalgud.

1500 dollarit maksev jäätise portsjon ootab uudistajaid. Kui suur on senine edu nõnda ekstravagantse magustoidu müümisel, on kahjuks teadmata.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles