Tee ise: Meghan Markle'i kuninglik smuutiretsept

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle.
Meghan Markle. Foto: Arthur Edwards/The Sun / PA Wire/PA Images

Meghan Markle, Sussexi hertsoginna ja prints Harry abikaasa, on lisaks oma stiilsetele moevalikutele tuntud ka tervislike eluviiside pooldajana.

Kuna ilmad on palavad ja suvi käib täie hooga, siis pole paremat tervislikku vahepala kui üks värske ja jahutav smuuti. The Chalkboard jagab Meghan Markle lemmikut smuutiretsepti. Proovi järele!

Vaja läheb:

  • 1 väike pakk proteiinipulbrit (Meghan kasutab Clean Cleanse vaniljepulbrit)
  • Pool klaasitäit külmutatud mustikaid
  • Teelusikatäis kaneeli
  • Chia seemneid
  • Pool klaasi mandlipiima
  • Pool klaasi kookosvett

Lisa kõik koostisained blenderisse ja sega. Soovi korral võid lisada ka natukene jääd.

Meghani lemmikut smuutit tasub proovida, sest tegemist on väga toitaineterikka joogiga. Proteiinipulber annab energiat ja aitab kaasa täiskõhutundele, toetades samal ajal ka lihaskonna tööd. Mustikad on armastatud oma kõrge antioksüdantide sisalduse poolest, sisaldades sealjuures vähe suhkruid. Kaneel aitab kiirendada ainevahetust ja on põletikuvastase toimega. Chia seemned on rikkad oomega-3-rasvhapete ja kiudainete sisalduse poolest. Mandlipiim sisaldab teiste taimsete piimadega võrreldes vajalikus koguses B12-vitamiini ja kaltsiumi. Kookosvesi on tõhus janukustutaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles