Üleskutse: milline lihatoode väärib Eesti parima tiitlit?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lugeja lemmik
Lugeja lemmik Foto: Postimees

Kas sina pöörad tähelepanu sellele, mida sööd? Kui valid poes lihatooteid, kas pead vajalikuks uurida, mida need tegelikult sisaldavad? Või ehk polegi oluline, kui palju on lihatoote sees liha ja toote headuse määrab miski muu?

Kindlasti on igaüks meist kogenud ahaa!-elamust, leides endalegi ootamatult poest mõne tõeliselt maitsva ja ehk ka tervisliku lihatoote. Postimehe Kasu toimetus pakub sulle, hea lugeja, võimalust avaldada tunnustust tootjatele, lähtudes ainult sinu isiklikust maitse-eelistusest.

Milline lihatoode väärib Eesti parima nimetust? Saada selle toote nimetus meiliaadressile toode@postimees.ee hiljemalt 20. jaanuariks 2008, lisades oma ees- ja perekonnanimi ja kontakttelefon.

Kõigi vastanute vahel loositakse välja Postimehe kolm aasta-, kolm kvartali- ja kolm kuutellimust. Postimehe lugejate poolt parimaks tunnistatud lihatoode kuulutakse välja 29. jaanuaril.

Postimehe lugejate lemmiku tiitli piimatoodete seas võitnud dr. Helluse keefiri pakile trükib AS Tere vastava tunnustusmärgi. Samamoodi on lugejate lemmiku tiitli pälvinud lihatoote tegijal õigus trükkida toote ümbrisele POSTIMEHE LUGEJATE LEMMIK !

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles